Over mij

Hi, ik ben Stephanie, 26 jaar en op mijn blog schrijf ik over alles wat ik meemaak! Ik ben op eerste Kerstdag geboren in een klein dorpje in Noord-Brabant. Daar heb ik het altijd naar mijn zin gehad omgeven door mijn familie en vrienden. Voor mijn eerste opleiding vertrok ik op mijn 17e naar Barneveld, Gelderland en kwam ik te wonen in een studentenhuis met nog negen meiden. Barneveld is bepaald geen studentenstad eigenlijk, maar daar hield ik wel van! Rust, koeien, het mooie platteland en een leuk, klein en gezellig centrum! In juli 2015 ben ik na 7 jaar woonachtig te zijn geweest in Barneveld, verhuisd naar mijn eigen appartementje in Dordrecht. Inmiddels woon ik sinds juli 2016 met Harry samen in een toffe industriële loft in Dordrecht.

STUDIE EN WERK
Momenteel studeer ik nog en ben ik bezig met het schrijven van mijn scriptie. In 2017 hoop ik mijn hbo diploma te mogen behalen.

2003 – 2008: Havo C&M + biologie.
2008 – 2010: Mbo Paraveterinair Dierenartsassistente (Groenhorst Barneveld)
2010 – 2011: Mbo Manager Dierverzorging (Groenhorst Barneveld)
2011 – 2017: Hbo Diermanagement en Gezondheidszorg (CAH Dronten)

Daarnaast heb ik verschillende bijbaantjes gehad. Zo heb ik gewerkt voor verschillende schoonmaakbedrijven, heb ik showhonden getrimd en bij de voedseldienst in een verzorgingstehuis gewerkt, was ik verschillende keren mystery shopper, gaf ik voedingsadvies voor Royal Canin in tuincentra’s en heb ik folders bezorgd.

Sinds september 2015 ben ik parttime (32 uur per week) werkzaam voor een softwarebedrijf (ontwikkelt software voor de zorg /EPD’s).

RELATIE
Sinds juni 2008 ben ik samen met mijn grote liefde Harry. We hebbfd34b-img_4272bewen al leuke reizen samen gemaakt, zoals naar Australië, de Azoren en Griekenland. Op 1 juli 2012 heeft Harry mij ten huwelijk gevraagd bij het Opera House in Sydney en natuurlijk heb ik met ‘ja’ geantwoord. Inmiddels wonen we samen in Dordrecht. We sparen nu voor een mooie reis naar Bali, Lombok en de Gili eilanden. Dat is echt een droom van ons!

OVER MIJ
Op mijn blog schrijf ik eigenlijk over hele uiteenlopende onderwerpen. Zo vindt je hier artikelen over relaties, lifestyle, reizen, dagjes uit, prijsvragen, hobby’s, dieren, sporten, fashion en beauty. Inmiddels heb ik 260+ berichten online staan.

Sinds 2008 vul ik verschillende prijsvragen in en dat is inmiddels echt een hobby van mij geworden. Daarnaast vind ik het heerlijk om te reizen en dagjes weg te gaan. Op mijn bucketlist hou ik bij wat ik allemaal nog zou willen doen in mijn leven en ik schrijf daarover wanneer ik een bepaald doel heb uitgevoerd. En natuurlijk vind ik het ook leuk om allerlei persoonlijke verhalen te delen met mijn volgers.

ALL-ESCAPEROOMS.NL
Sinds juli 2015 blog ik ook voor all-escaperooms.nl. All Escaperooms Nederland heeft als doel om een overzicht te bieden aan het groeiende aantal escaperooms in Nederland. Op de website kun je escaperooms opzoeken en vergelijken op verschillende criteria zoals prijs, locatie, moeilijkheidsgraad of groepsgrootte.

TECHNIEK
Er zijn een aantal producten die ik gebruik om foto’s te maken voor m’n blog of artikelen mee te uploaden, namelijk:
– Domein en hosting: Antagonist
– Camera’s: Canon EOS M10, Canon Powershot sx240 & Samsung Galaxy S5
– Fotobewerking: Picasa, Paint, PicMonkey

CONTACT & SOCIAL MEDIA
* E-mail: stephanievdrunen@live.nl
* Twitter: @Steph_ltc
* Instagram:
@stephanievandrunen
* Facebook:
Stephanievandrunennl
* Youtube:
StephanievanDrunen
* Pinterest: Droene

DISCLAIMER
Alle teksten en foto’s zijn door mij geschreven. Wanneer dit niet het geval is, zal dit erbij vermeldt staan. Gebruik alstublieft geen teksten en foto’s zonder mijn toestemming (stuur mij even een berichtje via social media of e-mail).

U kunt ook contact met mij opnemen via deze pagina.

Liefs,
Stephanie

6 thoughts on “Over mij

  1. Hoi Stephanie,

    Nu je alweer een jaartje ouder bent geworden, 24 jaar,
    zou ik als ik jou was, je personal lifestyle blog leeftijd ook aanpassen.
    Zelf blog ik niet, ik maak alleen foto`s, filmpjes op Instagram.

    Groetjes van Piet

  2. Hallo Stephanie! De laatste tijd krijg ik veel reacties van jou op mijn blog en omdat ik dat zo leuk vind heb ik je genomineerd voor de Liebster Award (ik heb net een kijkje genomen op je bloglovin’ pagina en volgens daar heb je 175 volgers, dus dan zou het net mogen 😉 ). Ik ben benieuwd naar je antwoorden, want ik zou het natuurlijk erg leuk vinden als je hem overneemt. Maar dat laatste is een beslissing die je zelf maar moet nemen, ik merk het wel 🙂 Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *