Over mij

Hi, ik ben Stephanie, 27 jaar en op mijn blog schrijf ik over alles wat ik meemaak! Ik ben op eerste Kerstdag geboren in een klein dorpje in Noord-Brabant. Voor mijn eerste opleiding vertrok ik op mijn 17e naar Barneveld, Gelderland en kwam ik te wonen in een studentenhuis met nog negen andere meiden. Barneveld is bepaald geen studentenstad eigenlijk, maar daar hield ik wel van! Rust, koeien, het mooie platteland en een leuk, klein en gezellig centrum. In juli 2015 ben ik na zeven jaar woonachtig te zijn geweest in Barneveld, verhuisd naar mijn eigen appartementje in Dordrecht. Inmiddels woon ik sinds juli 2016 met Harry samen in een toffe industriële loft in Dordrecht.

STUDIE EN WERK
In de zomer van 2017 heb ik mijn scriptie behaald met een 8!
• 2003 – 2008: Havo C&M + biologie.
• 2008 – 2010: Mbo Paraveterinair Dierenartsassistente (Groenhorst Barneveld)
• 2010 – 2011: Mbo Manager Dierverzorging (Groenhorst Barneveld)
• 2011 – 2017: Hbo Diermanagement en Gezondheidszorg (CAH Dronten)

Daarnaast heb ik verschillende bijbaantjes gehad. Zo heb ik gewerkt voor verschillende schoonmaakbedrijven, heb ik showhonden getrimd en bij de voedseldienst in een verzorgingstehuis gewerkt, was ik verschillende keren mystery shopper, gaf ik voedingsadvies voor Royal Canin in tuincentra’s en heb ik folders bezorgd.

Sinds juli 2017 ben ik fulltime werkzaam voor een softwarebedrijf (ontwikkelt software voor de assurantiebranche).

RELATIE
Sinds juni 2008 ben ik samen met mijn grote liefde Harry. We hebbfd34b-img_4272bewen al leuke reizen samen gemaakt, zoals naar Australië, de Azoren en Griekenland. Op 1 juli 2012 heeft Harry mij ten huwelijk gevraagd bij het Opera House in Sydney en natuurlijk heb ik met ‘ja’ geantwoord. Inmiddels wonen we samen in Dordrecht. Deze zomer gaan we eindelijk drie weken naar Indonesië: onze droomreis!

OVER MIJ
Op mijn blog schrijf ik eigenlijk over hele uiteenlopende onderwerpen. Zo vindt je hier artikelen over relaties, lifestyle, reizen, dagjes uit, prijsvragen, hobby’s, dieren, sporten, fashion en beauty. Inmiddels heb ik 260+ berichten online staan.

Sinds 2008 vul ik verschillende prijsvragen in en dat is inmiddels echt een hobby van mij geworden. Daarnaast vind ik het heerlijk om te reizen en dagjes weg te gaan. Op mijn bucketlist hou ik bij wat ik allemaal nog zou willen doen in mijn leven en ik schrijf daarover wanneer ik een bepaald doel heb uitgevoerd. En natuurlijk vind ik het ook leuk om allerlei persoonlijke verhalen te delen met mijn volgers.

ALL-ESCAPEROOMS.NL
Sinds juli 2015 blog ik ook voor all-escaperooms.nl. All Escaperooms Nederland heeft als doel om een overzicht te bieden aan het groeiende aantal escaperooms in Nederland. Op de website kun je escaperooms opzoeken en vergelijken op verschillende criteria zoals prijs, locatie, moeilijkheidsgraad of groepsgrootte.

TECHNIEK
Er zijn een aantal producten die ik gebruik om foto’s te maken voor m’n blog of artikelen mee te uploaden, namelijk:
• Domein en hosting: Antagonist
• Camera’s: Canon EOS M10, Canon Powershot SX240 & Huawei P10 Lite

CONTACT & SOCIAL MEDIA
• E-mail: stephanievdrunen@live.nl
• Twitter: @Steph_ltc
• Instagram:
@stephanievandrunen
• Instagram 2: @running_stephanie
• Facebook:
Stephanievandrunennl
• Youtube:
StephanievanDrunen
• Pinterest: Droene

DISCLAIMER
Alle teksten en foto’s zijn door mij geschreven. Wanneer dit niet het geval is, zal dit erbij vermeldt staan. Gebruik alstublieft geen teksten en foto’s zonder mijn toestemming (stuur mij even een berichtje via social media of e-mail).

U kunt ook contact met mij opnemen via deze pagina.

Liefs,
Stephanie

6 Reacties

 1. 25 december 2013 / 11:42

  Wat een mooi stuk en wat heb je een leuke blog! Ik ga je zéker volgen 🙂

 2. pieterteip
  24 december 2014 / 14:54

  Je hebt een goed geschreven Blog Stephanie en ik volg je al een tijdje

 3. 2 januari 2015 / 12:31

  Zo ontzettend gaaf!! Ik win ook wel eens wat maar lang niet zoveel!

 4. pieterteip
  2 januari 2015 / 13:50

  Hoi Stephanie,

  Nu je alweer een jaartje ouder bent geworden, 24 jaar,
  zou ik als ik jou was, je personal lifestyle blog leeftijd ook aanpassen.
  Zelf blog ik niet, ik maak alleen foto`s, filmpjes op Instagram.

  Groetjes van Piet

 5. 30 augustus 2015 / 08:54

  Hallo Stephanie! De laatste tijd krijg ik veel reacties van jou op mijn blog en omdat ik dat zo leuk vind heb ik je genomineerd voor de Liebster Award (ik heb net een kijkje genomen op je bloglovin’ pagina en volgens daar heb je 175 volgers, dus dan zou het net mogen 😉 ). Ik ben benieuwd naar je antwoorden, want ik zou het natuurlijk erg leuk vinden als je hem overneemt. Maar dat laatste is een beslissing die je zelf maar moet nemen, ik merk het wel 🙂 Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.