Escaperoom | Mijn ervaring met Escaperoom Harderwijk: Room Lab-X

In oktober 2017 bezocht ik met m’n vriendengroep escaperoom Harderwijk. We besloten te gaan voor escaperoom ‘Lab-X‘. Dit bleek een hele goede keuze te zijn! Benieuwd? Lees dan verder.

Bij binnenkomst werden we direct goed ontvangen, pluspunt! Onze spullen moesten we in een kluisje stoppen en niet veel later mochten we de escaperoom betreden. Daar werden we in het laboratorium begroet door een verwarde professor. Ik vond hem maar eng, haha. De doktersmutsjes gingen op. Al gauw werd vervolgens duidelijk dat deze kamer een hele leuke uitdaging zou gaan worden. Een paar van ons hadden na een tijdje door wat er moest gebeuren om het eerste onderdeel af te kunnen ronden.

Een bijzonder laboratorium. Pruttelende vage substanties, een rare geur en lege kooien. Een vreemde, verwarde professor.
Wat is hier gaande? Zijn wij deel van het experiment? Wat staat ons in hemelsnaam te gebeuren..!?

Hierna konden we verder met de volgende stappen. Het leuke aan deze kamer was dat iedereen moest meedenken. De één zorgde voor voortgang van het spel door een fysieke handeling, weer een ander gebruikte het denkvermogen. Op een gegeven moment kwamen we niet echt verder, we dachten een opdracht opgelost te hebben, maar dat bleek na wat narekenen niet het geval. Gelukkig ontdekten we de fout en konden we verder. De kamer bleek echt een leuk en verrassend spektakel te zijn.

We vonden de kamer allemaal erg geslaagd! We waren blij verrast door een aantal elementen en nog blijer waren we toen bleek dat we met nog maar 19 seconden op de klok de kamer gehaald hadden! Wat wáren we blij, haha! We hebben na afloop nog even een drankje gedaan en nagepraat. Met een tevreden gevoel konden we terug naar het huisje op het vakantiepark waar we dat weekend verbleven.

Zie ook de website van Escaperoom Harderwijk: www.escaperoomharderwijk.nl.

Veel liefs, Stephanie <3
Volg je mij al? Bloglovin, Instagram, Twitter & Facebook

2 Reacties

  1. 18 februari 2018 / 20:31

    Ik wil dat nog steeds doen zo’n escape room, lijkt me super vet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.