Fotodagboek #41 | Fulltime baan, Disneyland Parijs en veel gezelligheid!

2015-10-04 13.35.29 (Kopie)Hoeraaa, ik heb een baan! Begin september ben ik fulltime aan de slag gegaan als 1e lijns helpdeskmedewerker / servicedeskmedewerker bij een softwarebedrijf. Daarnaast heb ik weer veel leuke dingen gedaan en ga ik binnenkort ook weer verder met het schrijven van mijn afstudeerscriptie. Dáárnaast nog regelmatig bloggen blijkt niet te werken, maar zo af en toe zal er gerust nog wel een blogje verschijnen. 

Mijn vorige fotodagboek is alweer 1,5 maand geleden (zie hier), dus ik heb een selectie gemaakt van de leukste foto’s van afgelopen tijd.Chinees bestellen thuis Gezellig bij mijn ouders eten samen met Harry.Hamster van een Hamstery Op 9 september mocht ik dan eindelijk mijn hamster ophalen bij de hamstery. Meet Fluffy! Real Esacpe Room Dordrecht review Met een groep vrienden mocht ik op vrijdag- en zaterdagavond escaperooms testen voor All-escaperooms.nl! Twee onwijs leuke avonden. Hoe we het gedaan hebben lees je hierPhilip Le Bon - Sara De Mooie MoordenDit boek van Philip Le Bon moest ik écht eens lezen volgens mijn moeder, dus dat deed ik. Sterk verhaal, gave karakters en echt een aanrader! Het vervolg op dit boek heet Benissa en deze heb ik inmiddels ook al uitgelezen. Mac Donalds Dordrecht Mijn ouders kwamen gezellig bij mijn langs in Dordt en we gingen daarna maar wat eten bij de Mac Donalds, lekker makkelijk! Eigen blog, stephanievandrunen.nl Toen ik de eerste dagen fulltime werken achter de rug had vond ik eindelijk weer puf om blogjes te typen. Normaal gesproken werkte ik zo’n 1,5 à 2 weken vooruit, maar met een baan en een scriptie daarnaast is het niet te doen. Facebook Brilservice, al jaren tevreden klant Stephanie van Drunen Leuk! Ik zag dat mijn review over de Brilservice veel gelezen was. Ik ging daarom even op onderzoek uit en kwam erachter dat ze mijn artikel hadden gedeeld op Facebook. Pretty Little Liars kijken op Netflix, Samsung Smart TV Ook vond ik weer wat tijd om ‘s avonds een aflevering van Pretty Little Liars te gaan kijken. Inmiddels ben ik bij seizoen 5 aflevering 6. En het is spannend!! Antikal testen Ook mocht ik Antikal testen voor Lekker In Het Leven. Goed spul! Een review volgt misschien nog. Knights and Dragons, mobile gameOok spel ik nog steeds 1 van mijn favoriete mobile games, namelijk Knights and Dragons. Het lukte me om alle fragmenten te verzamelen zodat ik het armor Overgrown Lifeplate kon craften. Blij! Ruilavond met vriendinnenOp zaterdagavond hield een vriendin van mij bij haar thuis een ruilavond. We hebben gezellig gekletst, gesnoept en kleding geruild. Zelfs Annick was erbij vanuit Spanje (zie de telefoon op het mandje, haha)! De Gasterij Gorinchem De dag erna lunchte ik gezellig met vriendinnen in Gorinchem. We besloten te gaan voor de Gasterij en dat bleek een prima keuze: het eten was heerlijk! Leuk ook om iedereen weer gezien te hebben en we hebben weer goed bijgepraat.  ‘s Avonds reed ik samen met mijn ouders en broertje richting Utrecht om ons ratje Flappie te introduceren met een aantal opvangers die verblijven in een rattenopvang. Zijn broertje Boulie is namelijks onlangs overleden en nu was hij alleen overgebleven. Ratten zijn echt groepsdieren en kunnen dus beter niet alleen leven. De introductie ging goed en uiteindelijk gingen er maar liefst 3(!) rattenmannen mee naar huis, yay!Marieke Rijneveld,stemmen, schrijver, Viva award

Vriendin Marieke, waarmee ik zondag dus lunchte, is genomineerd voor de VIVA400 award in de categorie ‘Creatieven’. Ik wil jullie vragen om te stemmen op haar, want we zijn allemaal onwijs trots op haar met wat ze in korte tijd allemaal bereikt heeft! Taryll Jackson, Jacksonnextgen De Jackson familie heeft op Lifetime sinds 2 weken een documentaire genaamd “Jackson Next Generation”. Ik kijk het online en stuurde tijdens het kijken van episode 1 Taryll (van 3T) een bemoedigende tekst. Het gaat bij hem privé niet zo lekker en kreeg daarna deze tweet terug. Echt onwijs lief! Hamster Het is super moeilijk om goede foto’s te maken van Fluffy, hij zit echt geen moment stil haha. Dordrecht mooie lucht Iedere week ga ik samen met Harry boodschappen doen bij de AH en we zagen op een avond deze onwijs mooie lucht. WAUW!Naar Parijs met EurolinesOp 9 oktober vertrokken Harry en ik in een Eurolines bus richting Parijs. Op naar Disneyland Parijs!!Disneyland Parijs ingang We verbleven 3 nachtjes in een Ibis hotel vlakbij Disneyland Parijs. Super handig en een prima hotel! En ohhh de ingang van Disney: magisch! Versiering Halloween Disneyland Parijs Alles in Disneyland was versierd in verband met Halloween. Onwijs sfeervol en we hebben heel erg genoten van 2 dagen Disney! Een verslag van ons verblijf in Parijs volgt nog! Jackson Next Generation Yay aflevering 2 van Jackson Next Generation! Hele leuke documentaire en gaaf om een kijkje te krijgen in het leven van een ‘Jackson’.Gyros bestellen werkVandaag besloten we om met z’n allen eten te bestellen op het werk. Ik koos voor gyros schotel en het was lekkerrrr!

Dat was ‘m weer voor nu. Er staan nog veel leuke dingen op de planning en ik hoop dat ik de tijd vind om weer wat regelmatiger te gaan bloggen.

Veel liefs, Stephanie <3
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook | Youtube

9 thoughts on “Fotodagboek #41 | Fulltime baan, Disneyland Parijs en veel gezelligheid!

  1. Gefelie! Leuk weekoverzicht dit. Die serie over de Jacksons lijkt mij erg leuk om te kijken, thanx voor de tip! Ben nu bezig aan aflevering 1 en ik heb nu al dingen geleerd haha. Wist bijvoorbeeld niet wie de oudste broer was (dacht eerlijkgezegd dat hij de jongste was!!) En wat tof dat ze je terug tweeten zeg.
    Nicetobeout onlangs geplaatst…Mijn week in foto’sMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge