Fotodagboek #42 | Vrijgezellenfeestje, sporten, escaperooms & ‘de avond is ongemak’

In 2015 plaatste ik voor het laatst een fotodagboek en ik heb besloten dit gewoon weer verder op te pakken! In dit fotodagboek liet ik nog weten net een nieuwe baan te hebben, inmiddels werk ik bij een ander bedrijf. Ik liet daarin ook een foto zien van mijn hamster Fluffy, toen nog een jonkie, nu echt een oude man (maar dus still alive!). Ook vroeg ik jullie te stemmen op vriendin Marieke, toen genomineerd voor de VIVA400 award en inmiddels doorgebroken als schrijver en dichter. Trots! Vandaag dus een up to date fotodagboek, kijk je mee?

Een tijdje geleden had ik het vrijgezellenfeestje van een vriendin van mij. We hadden ervoor gekozen om o.a. een kookworkshop te regelen voor haar. Deze foto is gemaakt tijdens deze workshop, Annelise en ik besloten namelijk een team te vormen en te gaan voor het maken van de voorgerechten.

Annelise druk bezig met het voorgerecht: gevulde champignons. Was erg lekker!

De hele groep, we hebben een erg gezellige dag gehad en de bride to be heeft de hele dag rondgelopen met een grote glimlach op het gezicht. Missie geslaagd!

Sinds een aantal weken zwemmen mijn vriend en ik op donderdagavond of op zondagochtend. Heerlijk om een uur te trainen!

Onlangs hebben wij deelgenomen aan een bijzondere, Christelijke escaperoom van de OM Riverboat die tijdelijk in Dordrecht lag.

Inmiddels ben ik twee keer naar The Greatest Showman geweest en ik vind het zo’n mooie film! Maar nog mooier vind ik de muziek, de nummers luister ik dan ook erg vaak. Rewrite The Stars met Zac Efron is mijn favoriet.

Vriendin Jaitske doet regelmatig mee aan theatervoorstellingen, zo ook bij de voorstelling American Dreams. Het was heel leuk om haar weer te zien shinen, op naar de volgende show!

Ik ben op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij toevallig op zoek naar een nieuwe baan? Zie dan bovenstaande vacature voor parttime eerstelijns helpdeskmedewerker in Breda.


Ik heb een lange tijd last gehad van mijn nek/rug door het auto-ongeluk dat mijn vriend en ik vorig jaar helaas hadden nabij Utrecht. Hier heb ik hoofdpijnen aan overgehouden en een massage zo nu en dan wil dan wel helpen. Ik koos voor een therapeutische nek/schouder/rug massage van 40 minuten bij Van der Linden Body & Mind Wellness in Dordrecht. Het was weer heerlijk!

Mijn moeder wilde graag naar de nieuwe Fifty Shades film, dus ik regelde goede plaatsen in de nieuwe Dolby Digital zaal bij Pathé de Kuip. Deel 2 vond ik ronduit verschrikkelijk, maar dit deel was vermakelijk! 

Mijn lieve vriendje had een schattig cadeautje geregeld voor Valentijn: een knuffel en kaart namens hem en onze hamster Otto. Deze naam heeft Harry bedacht, hij heet officieel Fluffy haha.

Lizzy, één van de twee hondjes van mijn ouders. Echt een dotje en ze is zo lief! Lizzy was een zwerfhondje en komt oorspronkelijk uit Roemenië. Sinds een jaartje is ze bij ons en heeft ze een warm mandje.

Toen de jongens een vrijgezellenfeest hadden van een gezamenlijke vriend besloten Annelise en ik een gezellige zaterdag samen te plannen. Lief vriendinnetje <3!


Vrijdagavond hadden we een personeelsuitje en het was erg gezellig! Eerst hebben we geprobeerd te ontsnappen uit escaperoom ‘de Snip’ in Tilburg, hierover volgt nog een review op mijn blog. Daarna zijn we all-you-can-eat tapas gaan eten bij Ibiza Tilburg. Zeer geslaagd avondje!

Op zaterdag vertrokken Harry en ik richting Zaandijk i.v.m. een afspraak die ik had staan bij Bandit Ink. Thomas gaat begin april mijn tattoo zetten en ik was erg blij met het ontwerp. Het is geen spannende of zeer ingewikkelde tattoo qua ontwerp, maar het heeft voor mij veel betekenis. Ik kan dan ook niet wachten en ben stiekem al aan het aftellen!

Na 3 seconden hadden we de Zaanse schans wel weer gezien -cultuurbarbaren- en gingen we richting Amsterdam. We parkeerden daar bij Harry’s werk en hebben zo’n twee uur rondgewandeld in het stadspark. Heel blij werd ik van de kinderboerderij, haha! Ook aten we nog wat kibbeling.

Vriendin Marieke gaat als een speer! Onlangs heeft zij haar tweede boek ‘De avond is ongemak‘ uitgebracht. Het boek heb ik gisteren op kunnen halen bij een postNL punt en deze heb ik vandaag in een paar uurtjes uitgelezen. Heel bijzonder om dit boek te kunnen lezen en ik ben dan ook erg trots op haar! Ik zou haar roman aan iedereen aan willen raden, dus hop hop naar de boekhandel ;).

Tot slot heb ik sinds een tijdje een tweede Instagram account, namelijk @running_stephanie. Hier deel ik mijn sportresultaten. Op dit moment ga ik niet meer naar de sportschool (en heb ik mijn abonnement dan ook opgezegd per de eerstvolgende mogelijkheid), maar zwem en hardloop ik.

Wat hebben jullie deze week meegemaakt?

Veel liefs, Stephanie <3
Volg je mij al? BloglovinInstagramTwitter & Facebook

2 Reacties

  1. Mangirdas
    25 februari 2018 / 14:54

    Theme Junkie, thank you for your blog post.Really thank you! Awesome.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.