Stepharry #3 – 2010

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn 2010 zagen we elkaar steeds vaker, soms wel 20 keer per maand! Vooral de weekenden waren ‘Harry-time’! We leerden elkaar steeds beter kennen en begonnen elkaar beter te begrijpen. Ondanks wat ruzies en onenigheden begonnen we te beseffen dat deze relatie wel eens voor eeuwig zou kunnen zijn en we dachten ook al een beetje na over de toekomst: “Waar willen we wonen, hoeveel kindertjes (hihi) en waar zou onze huwelijksreis heengaan?” Hartstikke grappig om samen over na te denken. Kijk snel mee naar 2010!

Op 1 januari vierden we samen Oud&Nieuw in Barneveld. Samen cabaret kijken, aftellen en proosten op een nieuw, gezond en gelukkig 2010 samen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOp 30 januari was Harry bij mij & m’n ouders thuis. Check die oldskool Nokia telefoon!

SCHEVENINGEN
Op 25 februari gingen we samen met Wim en Jaitske naar Scheveningen, dubbel date destijds haha. We hebben toen een erg gezellige dag gehad en ik heb VEEL foto’s gemaakt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJaitske, Wim en Harry op de pier in Scheveningen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERABest friends 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAM’n lief :3 #smile

OLYMPUS DIGITAL CAMERASamen met Jaits! ^^

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn natuurlijk samen met m’n lief :3. Inmiddels alweer 1 jaar en 8 maand samen (met Valentijn)!

DEN BOSCH
Op 24 mei gingen we samen een dagje naar Den Bosch! In deze stad waren we samen nog niet geweest en we vonden het steeds leuker om samen steden te ontdekken! Lekker ronddwalen, niets doen, ijsjes eten, wat drinken en af en toe natuurlijk ook wat shoppen! En veeeel foto’s maken (my guilty pleasure).

OLYMPUS DIGITAL CAMERADit is lange tijd één van m’n favo foto’s geweest! (Vond Harry hier stiekem heel pwettyyy haha :3)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Smileee! Dat vond (en vind!) ik altijd zo leuk aan Harry: hij lacht zoveel en is zo vriendelijk :). De ketting die hij om heeft had ik hem die dag gegeven. Het is een rijstkorrel met mijn naam erop!

WAALWIJK
Ja ja, het was zover: samen voor het eerst een weekendje weg! En dat na 2 jaar, haha. Van 12 tot 15 juni boekten we een hotelletje in Waalwijk, want we wilden lekker wandelen in de Drunense Duinen en fun hebben in de Efteling! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het begon al goed haha. Harry zorgde ervoor dat een fles Sinas ontplofte en het zat O-VE-RAL :P. Ik: “Daar zit nog wat”. Ja iets naar links, dat moet je ook nog even afdoen!” “Pak even wat nieuwe papiertjes, want je slaat een stuk over”. Haha, het was zo lachwekkend! :’)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gelukkig kon Harry wel lachen om mijn instructies, ha ha ha :D!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA(Wauw, kijk hoe jong we hier zijn!!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn deze laatste foto niet te vergeten, omdat: dit één van Harry’s favoriete foto’s van ons samen is. Haha gangsterr

Op 4 juli gingen we naar een strandje bij ons in de buurt.

SAMSUNG

Zie mij verliefd kijken!!!!!

SAMSUNG

En samen naar de film op 10 juli, namelijk naar Shrek 4 in 3D! Een hobby welke we samen bleken te delen en we nog duizenden malen hebben uitgevoerd. Inmiddels gaan we bijna iedere maand wel naar de film en soms wel 2 of 3 keer! Whaaa filmfreaaaaksss 😀
OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn weer samen naar Scheveningen! Dit keer op 20 juli :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn loveeeeeeee (5 augustus 2010)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En toen verraste ik Harry met een dagje naar het Klimbos in Apeldoorn! We hebben er superveel lol gehad! Harry wist van niets! Ik wist wel dat hij hoogtevrees had. Maar wat niemand geadcht had gebeurde: I WAS TERRIFIED! Oh. My. Gosh. Er was een soort touwbrug tussen 2 bomen gespannen (in lussen waar je je voeten in moet zetten) en ik dacht echt dat ik de overkant NOOIT zou halen. Harry zag zelfs dat ik écht in paniek was en dat ben ik niet gauw, hahaha. Wat een dag, pff!

SAMSUNGSamen wandelen op een frisse zondagmiddag 🙂 14/11

And last but not least:

SAMSUNG

Op 26 november ging ik samen met Harry en Wim naar Harry Potter 7 deel 1! Ik had de films vanaf het begin al in de bios gezien nadat ik de boeken had gelezen, dus ook naar deze film móest ik! Dan maar met de boys mee, haha. De film was erg vet en ik weet nog dat ik het zo jammer vond om alwéér een jaar te moeten wachten voor het volgende deel. Maar goed. Op de terugweg fietste ik samen met Harry naar z’n huis. Het was IJSkoud, maar het was gezellig samen! Bij thuiskomst moest ik beneden wachten, want er was nog wat interessants op tv ofzo, ik had geen flauw idee waar Harry het over had, maar oké. En toen riep hij mij en was zijn hele kamer versierd met kaarsjes, romantische muziek, wijnglazen (met Dubbelfriss hihi, speciaal voor mijjj) en rozenblaadjes everywhere! ‘t Was zó lief! 

Zoals je ziet was 2010 een fijn jaar met af en toe wat leuke dagjes weg :). Binnenkort een nieuw artikel, namelijk over het jaar 2011! Dat was een jaar met wat moeilijke momenten tussen ons helaas… 🙁

Ben je benieuwd? Volg dan m’n blog via Bloglovin’ of check binnenkort m’n site voor een nieuwe blog :).

xxx

16 Reacties

 1. 17 december 2013 / 00:02

  Awh, wat een leuke foto’s! Leuk om te zien dat jullie al zo lang samen zijn (:

 2. 17 december 2013 / 09:38

  Aahhh wat een romantisch stelletje 🙂 Heel leuk!

 3. 17 december 2013 / 17:53

  Ik had dit niet van mijzelf verwacht, maar ik vind dit heeel erg leuk om te lezen, haha! Het is een soort romcom, echt erg leuk om jullie zo verliefd te zien!

 4. 17 december 2013 / 22:08

  Wat schattig!! Wat zijn jullie een leuk stel! 🙂

 5. 18 december 2013 / 08:52

  Haha, wat grappig om ineens Waalwijk in de post te zien staan, daar ben ik geboren 😉 En de Drunense Duinen zijn heerlijk, heb er afgelopen zondag nog uitgewaaid 😉 Erg leuk gedaan met al die foto’s!

  • 13 maart 2014 / 00:52

   Ohh echt? Wat leuk dat je daar vandaan komt, dat is best wel dichtbij Werkendam! In Waalwijk gingen wij ook altijd naar de dierenarts met onze ratjes. En de Drunense Duinen, daar zou ik wel dagelijks willen zijn :3!

 6. Jacobien Zichem
  17 januari 2014 / 20:56

  erg leuk stephanie! leuke blog, leuke foto’s nice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.