Stepharry #4 – 2011

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn december schreef ik Stepharry deel #3 over het jaar 2010. Dit keer 2011! Inmiddels waren Harry en ik alweer 3 jaar samen en maakten we ups and downs mee dit jaar. We begonnen dus ook steeds meer een echte relatie te ontwikkelen, in plaats van alleen vriendje&vriendinnetje/verkering. Serieuze toekomstplannen kwamen inmiddels in beeld! Maar we gingen ook uit elkaar en kwamen datzelfde jaar gelukkig weer bij elkaar. Pfoe, wat een heftig jaar was dit zeg! 

2011 was dus een gemixt jaar. Het ene moment ging het suuupergoed tussen ons, het andere moment konden we elkaar niet uitstaan en accepteerden we elkaars verschillen niet. Ook begonnen we dingen van elkaar te verwachten, wat we daarvoor (door verliefdheid) nog niet deden. Lastig, maar we hebben er veel van geleerd en het gaat steeds beter! Ook zul je twee vakanties met mijn moeder tegenkomen. Hoe dat komt en waarom, daar lees je later meer over.

17 januari 2011
1_januari

Het jaar begon goed! Ik had een foto ingestuurd naar de Cosmogirl die ook geplaatst werd: leuk!

19 februari 2011
1234891923_6_dCuqEn we namen afscheid van Annick! Want zij zou 7 maanden (!!) vertrekken naar Australië!

25-27 februari 2011
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Samen een weekendje naar Nijkerk! Het hotel “Regardz Hotel Ampt van Nijkerk” was erg netjes en we hebben ons er prima vermaakt. In het stadje hebben we heerlijke pannenkoeken gegeten en was het leuk om weer samen een weekendje weg te zijn. Ook zijn we een dagje Amersfoort in geweest, nice.

27 februari 2011

3-feb

Die middag zijn we nog langs geweest in het verzorgingstehuis waar de vader (onherkenbaar op de foto) van Harry op dat moment woonde. Harry ging even zijn karretje uittesten, hihi.

9 april 2011
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harry was even bij mij een dagje in Brabant (brr enge foto van mij, ik lijk hier scheel te kijken).

23 april 2011
IMG_5792IMAG0189
Met vrienden gingen we gezellig een dagje naar Walibi! Daarna besloten we nog ergens chinees te gaan eten, lekker!

30 april 2011
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samen Koninginnedag vieren in Amsterdam. GEEN goed idee!

harryharry

Oranje booooven! :3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik zeg u nogmaals: Geen-Goed-Idee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERALief :).

7-8 mei 2011
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harry was 20 april jarig en ik had besloten een weekend Antwerpen te regelen! We hebben veel leuke dingen gedaan: uit eten, sauna en dierentuin! België is zeker voor herhaling vatbaar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Één van mijn favoriete foto’s ever! Heb hem ook als canvasdoek aan de muur hangen :)!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mooie tijger :).

15 mei – 11 juni 2011
In deze periode ging ik met mijn opleiding naar Roemenië. Daar heb ik samen met een klasgenootje het zwerfhondenproject begeleidt. De paraveterinairen in opleiding hebben tijdens dit project samen met de dierenartsen 150+ honden/katten gesteriliseerd & gecastreerd. Een heel gaaf project!!

2011_05220128

Helaasch.. toen ik terug kwam uit Roemenië liep het niet goed tussen mij en Harry.

13 juni 2011
Een dag voordat we drie jaar samen zouden zijn, ging het uit.. een zwarte bladzijde in onze geschiedenis samen zou je kunnen zeggen. Ik (en Harry wellicht ook) miste wat in de relatie en we hadden de laatste tijd veel ruzie. We besloten uit elkaar te gaan en af te wachten hoe het zou lopen. Ik moest ook echt even nadenken over wat ik wilde. Zou ik hem missen? Zou ik ons missen? Etc. etc.

4-8 juli 2011
Mijn moeder probeerde mij enorm te steunen in deze periode, want ik was heel wisselvallig van mening en ook best wel in de war. Ze nam mee mee naar Venetië, ZO lief! Ik zal haar altijd dankbaar blijven hiervoor (dus: dankjewel mam!). Ze was zelf al meer dan 20 jaar niet meer in het buitenland geweest, dus ook voor haar was dit een mooie bestemming! Helaas was ik best wel somber en raakte ik mijn koffer kwijt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Desondanks heb ik een leuke vakantie gehad met mijn moeder en ik zal haar zeker eens bedanken met een reisje naar een ander mooi land!

1-6 augustus 2011
Deze periode zou ik met Harry naar Parijs gaan, (eerste vakantie in het buitenland samen), maar ook deze reis hebben we dus gecanceld. Ik vond het fijn dat mijn moeder graag met mij meewilde en daardoor is het toch nog een leuke vakantie geworden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa, we hebben veel lol gehad om de meest belachelijke dingen, haha. Daardoor kon ik toch alles weer een beetje vergeten. Zo werden we weggestuurd op de hoek van een straat, omdat twee vrouwen dachten dat we hun hooker-spot hadden ingepikt, uhhh? Of toen ik dacht dat ik kipschnitzel kreeg en vervolgens een megakip op mijn bord kreeg, IEW! Of toen we een man naast ons hadden zitten die miauw-geluiden maakte, what the..?!?

Goed. Deze vakanties zorgden ervoor dat ik toch weer even bij zinnen kon komen en weer normaal na kon denken over wat ik wilde. Toen ik dat eenmaal voor ogen had, is het vrij snel gegaan.

Onze relatie ging weer aan :-).

Wanneer precies weet ik niet meer, maar het zal in augustus zijn geweest.

20 augustus 2011
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We besloten een dagje naar de dierentuin in Amersfoort te gaan, leuk leuk! Ik ben gek op dierentuinen :), kan me daar uren vermaken! Het was een heerlijk warme dag, krijg spontaan SUPERveel zin in de zomer!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En in het park kun je ook heerlijk eten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blijheid samen 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAwwww olifantje :3

3 september 2011
321142_278183398874583_2697897_n
Omdat Annick weer terug zou komen uit Australië had ik een groot welcome-back feest georganiseerd voor haar en al haar vrienden!

10 september 2011

18-sept
Die dag besloten we lekker te gaan picknicken aan de Lek in Ameide. Daar woonde Harry inmiddels :).

25 november 2011
19-nov

In Amsterdam was de “Winner Show” en ik wilde daar dolgraag eens naartoe! Er waren zoooveel hondenrassen, superleuk voor een dierenliefhebber als ik! En kijk deze praaaachtige Schotse Herders, wauw! :3

23 december 2011
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Harry verraste me voor mijn verjaardag met tickets voor het Kerstcircus in Utrecht! We hebben echt een hele leuke avond gehad en het was erg leuk om te zien al die acrobaten en trucjes!

24 december 2011
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We besloten met het gezin uit eten te gaan voor kerst & mijn verjaardag bij Utrecht Vandaag. Een fijn restaurant met een lopend buffet! Ook hoorde ik deze avond per e-mail dat ik twee retourtickets voor Australië had gewonnen, WAUW!! Echt een droomverjaardag dus :-).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn ook mijn ouders zijn nog steeds in love, haha.

25 december 2011

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik kreeg een ontbijtje op bed, whaaa zo leuk en lief! En ja, croissantjes met gesmolten kaas zijn goddelijk haha (ook al zien ze er zo niet uit).  En ik kreeg een nieuwe printer van Harry, zo blij mee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samen kerst vieren :).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn samen gourmetten! Helaas werd ik SUPERziek, dus dat ging niet helemaal goed met de kip of iets! Heb de hele nacht wakker gelegen, was echt heel misselijk.. #sfeerverpester

29 december 2011
6_0039

Ook haalde ik met Harry mijn gewonnen prijs op bij het kantoor van Metro in Amsterdam. ZO VET! 

Samen vierden we oud&nieuw en we besloten te proosten (met dubbelfriss uiteraard) op een nieuw en beter jaar samen! Hmm het was dus een lastig jaar, maar ik ben blij dat we eruit zijn gekomen samen!

Deel 1: Stepharry #1 – 2007 / 2008
Deel 2: Stepharry #2 – 2009
Deel 3: Stepharry #3 – 2010

Liefs,
Stephanie

Plaats een reactie

 1. 16 maart 2014 / 08:47

  Wauw,wat een hoop foto’s! Veel leuke dingen gedaan samen. Wat rot dat jullie even uit elkaar zijn geweest, maar aan de andere kant zijn jullie er daardoor volgens mij veel sterker uitgekomen omdat jullie ook mooi de tijd hadden om na te denken. Super lief ook dat je moeder zo voor je was! Fijn dat je zoveel lieve mensen om je heen hebt. Geniet er maar lekker van.

  • 20 maart 2014 / 17:12

   Hi Svenja! Haha ja ben een fotofreak (bestaat dat? :P). Ik vind het belangrijk om veel herinneringen te maken :). En inderdaad heel rot, was een moeilijke tijd, maar we bedachten toen: “het kan alleen maar beter” en dat klopte!

 2. 16 maart 2014 / 08:50

  Wauw een heftig jaar! Maar gelukkig met meer hoogte dan dieptepunten. Fijn dat jullie er doorheen zijn gekomen. Zo weet je nog beter wat je aan elkaar heb. Ik vind het trouwens heel dapper van je dat je ook de mindere dingen op je blog durft te delen. 🙂

  • 20 maart 2014 / 17:13

   Thanks voor je lieve berichtje! Ik vond het lastig om ‘openbaar’ neer te zetten, but it’s the truth :). En ik denk dat veel relaties ups & downs hebben :).

 3. 17 maart 2014 / 13:25

  Wat een superleuke foto’s! Heel leuk om te lezen ook.

 4. 19 maart 2014 / 23:19

  Waw wat fijn dat je dit allemaal deelt – zowel de goede als de mindere momenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.