Review | Haarextensions van Haarverlenging-enzo.nl

Vandaag heb ik een review voor jullie. Mijn collega Inge is onlangs een bedrijfje gestart omtrent het zetten van extensions/haarverlengingen: haarverlenging-enzo.nl. Nu heb ik één van haar klanten gevraagd om haar ervaring met mij te delen, zodat ik daar op mijn blog meer over kon vertellen.

Lisanne vertelt: “Nadat Inge haar examen had afgerond was ik eigenlijk de eerste waarbij Inge extensions heeft gezet. Dit heeft zij bij mij thuis gedaan, omdat ik dat zelf prettiger vond. Het maken van een afspraak ging erg gemakkelijk en Inge was ook flexibel wat betreft de dag en tijd. Ik merkte dat ze er heel erg naar uit keek om de extensions te zetten.”

Lisanne koos voor een haarverlenging van 30 cm, omdat zij niet blij was met haar eigen haar. Ze heeft namelijk altijd heel dun haar gehad en had daardoor het gevoel dat haar haar nooit groeide. Tevens wilde zij graag wat meer volume. Nadat zij de extensions bij Inge zelf had gezien, werd ze meteen enthousiast en wilde dat zelf ook graag. Diezelfde dag nog maakte zij een afspraak en foto’s, dit om de kleur van de haarverlengingen te bepalen.

“De kleur van de extensions paste perfect bij mijn haarkleur, dus dat heeft Inge goed uitgekozen”, aldus Lisanne.

Erg tevreden was ze met de manier waarop Inge de extensions bij haar zette. Inge stelde haar meteen op haar gemak en legde precies, stap voor stap, uit wat ze ging doen. Lisanne merkte tevens dat Inge echt een perfectionist is, een waardevolle eigenschap bij het uitvoeren van dergelijke handelingen. Lisanne was dolblij met het resultaat toen ze eindelijk in de spiegel mocht kijken. Lisanne: “ik voelde me meteen een stuk vrouwelijker met langer haar”.

Lisanne: “ik voelde me meteen een stuk vrouwelijk met langer haar.”

Het is belangrijk om extensions achteraf goed en intensief te verzorgen. De verzorging achteraf heeft Lisanne ook goed ervaren. Het was voor haar wel even wennen, maar na een weekje was ze hier al aan gewend. Het voelde op een gegeven moment echt als haar eigen haar. Om haar extensions zo goed mogelijk te verzorgen heeft ze meteen een verzorgingsset aangeschaft via Inge en zij merkte al gauw dat de extensions, maar ook haar eigen haar, hier erg blij van werd. Op haarverlenging-enzo.nl kun je tevens meer lezen over de verzorging van haarverlengingen!

Voor- en na foto’s:

Benieuwd geworden? Kijk dan op haarverlenging-enzo.nl!
Of zelfs direct al enthousiast geworden? Stuur dan een e-mailtje naar mijn collega Inge via info@haarverlenging-enzo.nl.

Veel liefs, Stephanie
Volg je mij al? Bloglovin, Instagram, Twitter & Facebook

2 Reacties

  1. 20 februari 2018 / 12:47

    Mooi resultaat! Heb er zelf ook weleens over gedacht omdat mijn haar maar niet over een bepaalde lengte wil komen (heb overigens wel best dik haar), maar ik vind het gewoon veel te duur en ik vraag me af of het niet schadelijk is voor je eigen lokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.