Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht

Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht. 12 tot 14 december 2014.

Afgelopen zondag bezocht ik met mijn moeder Taste of Christmas, een culinair event in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Je kunt er verschillende gerechten proeven, kerstcadeautjes kopen, meedoen aan kookwedstrijden en je de bekende chefs van televisie ontmoeten! 

Taste of Christmas 12 t/m 14 dec. 2014

Op Taste of Christmas is er genoeg te doen. Zo is er het sterrenpaviljoen waar je gerechten kunt proeven van chefs als Ramon Beuk en Julius Jaspers. Daarnaast is er een wijnplein, een academy voor Masterchefs, een Frankrijk paviljoen en kun je overal eten proeven of lekkere hapjes kopen.

Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht 12 tot 14 december 2014

Bij binnenkomst zagen we meteen dat er goed nagedacht was over de versieringen, de sfeer en de zaalindeling. It’s Christmas time! 

Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht 12 tot 14 december 2014 Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht 12 tot 14 december 2014

We besloten eerst rustig rond te wandelen en te kijken wat er allemaal te proeven, te zien en te doen was.

Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht 12 tot 14 december 2014 Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht 12 tot 14 december 2014 Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht 12 tot 14 december 2014

Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht 12 tot 14 december 2014

Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht 12 tot 14 december 2014

IMG_9804

Er was genoeg te kopen en/of te proeven zoals je kunt zien! Heerlijk :).

Omdat mijn moeder kaartjes gewonnen had voor dit event, kregen we ook zogenaamde Florijnen (muntjes) om dingen van te kunnen kopen. Één Muntje is omgerekend €1,25 en daar kun je leuke dingen voor kopen, zoals chocolade, koekjes en wijn. Erg handig! De muntjes kun je gewoon kopen op het event zelf, ook kun je betalen met de zogenaamde Zapper-app op je mobiel.Daar heb ik overigens geen gebruik van gemaakt.

Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht 12 tot 14 december 2014Om half 4 was het tijd voor mijn moeder om mee te doen met Masterchef. Ze was helemaal in haar element, ha ha. Zie haar glunderen!

Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht 12 tot 14 december 2014. Masterchef koken. Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht 12 tot 14 december 2014. Masterchef koken. Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht 12 tot 14 december 2014. Masterchef koken.Zij kwam samen in een team met iemand die ze nog niet kende, maar gelukkig konden ze het goed vinden met elkaar en verliep de samenwerking prima.

Ze kregen een box met eten en daar moesten ze binnen 30 minuten een heerlijk gerecht van maken. De jury bestond uit Bart van Berkel (winnaar Masterchef Holland 2014), Rosah van Schendelen en Bojana Nikodijevic.

Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht 12 tot 14 december 2014. Masterchef koken.

IMG_9846Het resultaat! 😀

Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht 12 tot 14 december 2014. Masterchef koken.Wie o wie gaan er door?! De jury beslist..

Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht 12 tot 14 december 2014. Masterchef koken.JA, gehaald! De top 3!

Taste of Christmas; een culinair kerstevent in Jaarbeurs Utrecht 12 tot 14 december 2014. Masterchef koken.Ze eindigden in de top 3, maar hebben de wedstrijd helaas niet gewonnen (je kon een staafmixer winnen). Toch was het heel erg leuk om te zien en zag het uiteindelijke gerecht er goed uit! Trots op je mam!

IMG_9875Bij Dille & Kamille kon je op de foto gaan en een prijs winnen. Helaas zijn we vergeten de foto ook daadwerkelijk in te sturen! En hij was juist zo leuk geworden! Meh!

https://www.facebook.com/DilleenKamille

https://www.facebook.com/DilleenKamille

Wat was het weer een gezellige dagje weg samen! Veel gezien, geproefd, gepraat en gelachen. Taste of Christmas is zeker een aanrader als je van culinair en kerst houdt! Neem er in 2015 dus zeker eens een kijkje!

Liefs,
Stephanie
(Volg mij op TwitterInstagram & Youtube)

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.