Unieke hobby’s | Heb jij een te gekke hobby?

Unieke hobby's | Heb jij een te gekke hobby?Vandaag ontstond bij mij het idee voor een nieuwe rubriek, namelijk “unieke hobby’s“! Zelf hoor ik regelmatig dat ik vrij ‘gekke’ hobby’s heb, zoals elongated coins verzamelen en meedoen aan prijsvragen. En nu ben ik op zoek naar jóu!

Want ook jij hebt vast één of meerdere leuke hobby’s?! Het lijkt mij hartstikke leuk als ik jou er kort over mag interviewen voor mijn blog!

– Iemand met een gekke, interessante, leuke, bijzondere of grappige hobby!
– Plaats in de reacties je hobby (als je mee wilt doen) en vul je e-mailadres in in het daarvoor bestemde vakje. Of mail naar stephanievdrunen@live.nl.
– Ik stuur je dan een aantal vragen toe die je vervolgens mag beantwoorden. Stuur eventueel wat foto’s mee en bijv. de link naar je blog/website.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik, want ik ben echt gek op toffe hobby’s! En misschien brengt het mensen we op ideeën :).

11 Reacties

 1. 9 augustus 2015 / 06:21

  Leuk idee zeg! Vroeger spaarde ik suikerzakjes en volgens mij heb ik ook nog een blauwe maandag postzegels verzameld haha, maar nu heb ik geen gekke hobby’s meer. Ben benieuwd wie er wat leuks gaat vertellen!

 2. 9 augustus 2015 / 10:16

  Wat een leuke hobby’s! Zelf spaarde ik altijd alles van Coca Cola, maar niet voor mezelf. Nee, ik spaarde alles voor mijn zusje. Niet omdat zij het wilde, maar omdat ik vond dat ze dat zou moeten sparen. Best grappig!

 3. 9 augustus 2015 / 11:55

  Borduren, tekenen, schilderen, suikerzakjes dus ooit, postzegels ja ook ooit, lol, schelpen verzamelen, doe ik nog wel als ik de kans krijg, dat is helaas weinig. Kralenboompjes gemaakt en pfffffffffffffff zoveel gedaan, dat ik het niet eens meer weet allemaal, hahaha

  X

 4. 9 augustus 2015 / 15:05

  Ik heb nooit gekke hobby gehad, denk ik. Wel vind ik dit een hartstikke leuk idee! Ben benieuwd wat voor reacties je gaat krijgen.

 5. 12 augustus 2015 / 23:24

  Mijn man en ik spelen rpg’s, ik ben daar door hem mee begonnen :). Ik teken veel en mijn vriend speelt heeeel veel spellen en boardgames. Hij spaart ook Star Wars Lego collector’s items hihi.

  • Stephanie
   Auteur
   23 augustus 2015 / 13:43

   Ohh zo leuk! Mijn vriend is jaloers op zijn collector’s items haha, dat weet ik zeker! Hij is ook groot fan van Star Wars!
   Ja, ik zou je graag willen interviewen voor mijn blog, want ben nog steeds dolblij met de tekening die ik van jou heb gehad destijds (verloving Australië)! Kun je je mooie werk nog wat meer promoten, want je tekeningen zijn zó gaaf!

 6. 12 augustus 2015 / 23:25

  Ahum, die tweede moest ook mijn man zijn. Ik heb niet ook nog een vriend! 😀

 7. 13 augustus 2015 / 09:12

  Of het echt gek is weet ik niet, ik vind het namelijk wel meevallen.. 😛

  – Mijn grootste passie is mijn forum, die heb ik sinds 2007
  – Ik heb Afrikaanse Reuzenslakken
  – Ik verzamel echt vanalles, van postzegels tot briefpapier
  – Een andere hobby: ik help graag minderbedeelden bij ons in het dorp. Dit doe ik via een facebookgroep. Wat grappig is want wij leven zelf ook aan de armoedegrens. Maar het voelt fijn om iets voor een andere te kunnen betekenen dus ik zamel regelmatig donatie spulletjes in <3

  • Stephanie
   Auteur
   23 augustus 2015 / 13:40

   Wat een mooie bezigheden/hobby’s! Ik wil je zeker interviewen 🙂 zal je even een mailtje sturen. Is vrijblijvend hoor, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.