Serie tips | The Following

REVIEW/RECENSIE. Serie tips | The Following Naast Vikings, wil ik jullie graag ook de serie The Following aanraden. Ik volg de serie op de voet en het onderwerp spreekt me erg aan. Deze serie gaat over de seriemoordenaar Joe Carroll, een leider van een freaky sekte. Een hele gave serie waar ik graag wat meer over wil vertellen!

De trailer van seizoen 1 geeft alvast een goed beeld van de serie:

The Following

De seriemoordenaar Joe Carroll is ontsnapt uit de dodencel en begint aan een nieuwe reeks moorden. De FBI roept agent Ryan Hardy (Kevin Bacon) op om de zaak wederom op te lossen en Joe op te pakken. Hardy was negen jaar daarvoor ook al verantwoordelijk voor het verloop van deze zaak. Ze kennen elkaar dan ook door en door..

Review The Following. The-Following-James-Purefoy-Interview-16x9-1Ik heb dit keer niet echt één favoriet karakter, maar meerdere. Joe Carroll (James Purefoy) acteert goed en heeft echt een creepy uitstraling. Dat maakt zijn rol nog iets zieker.

The Following recensie blog. Kevin-Bacon-The-Following-The-Seige-2Ryan Hardy is ook zeker een tof karakter. Hij speelt een stoere FBI agent die door zijn werk inmiddels toch wel wat psychische trekjes vertoond.

Max, het nichtje van Ryan Hardy, en collega Mike (Shawn Ashmore) hebben beide ook een interessante rol in de verhaallijn. Vooral Mike laat nog weleens meerdere kanten van zichzelf zien in het verdere verloop van de serie.

Serie review The Following. sam-underwoodEn tot mijn favorieten behorende: Mark en Luke, beide gespeeld door Sam Underwood (Dexter, Homeland). Deze acteur speelt de rol van twee jonge mannen, gestoorde tweelingbroers. Hij zet deze rol zo onwijs goed neer, dat je er soms een beetje creepy van word. Ze dineren bijvoorbeeld graag met de mensen die ze vermoord hebben en kletsen daar dan gezellig mee.. om het maar te hebben over zeer ernstige psychische problemen..

The Following is te zien op Netflix (t/m aflevering 15 van seizoen 2). Seizoen 3 is gestart op 2 maart 2015 en de seizoensfinale is gepland op 18 mei 2015. 

Ken jij deze serie al?

Volg mij op Bloglovin, InstagramTwitter, Facebook en Youtube
Liefs,
Stephanie <3

 

6 Reacties

 1. 4 april 2015 / 09:01

  Klinkt goed! Ik kende de serie alleen vaag van naam, maar ben nu wel nieuwsgierig geworden 😉

 2. 4 april 2015 / 12:04

  Ik heb op tv weleens wat gezien. Zeker erg spannend. Misschien toch maar weer gaan oppakken

 3. 5 april 2015 / 10:33

  Ik heb ookal veel over deze serie gehoord, ik zet hem op mijn watchlist!

 4. 5 april 2015 / 16:19

  Ik had er nog niet van gehoord! Ik schrok me kapot toen ik de trailer keek, haha! Hij lijkt me wel heel gaaf

 5. 7 april 2015 / 13:40

  Ik ben nu net klaar met het eerste seizoen, deze serie is inderdaad heel erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.