Serie tips | Vikings

Serie tips Vikings. vikings_2013_tv_series-HD. Source: http://www.hdwallpapers.in/vikings_2013_tv_series-wallpapers.html

Inmiddels ben ik volledig obsessed als het gaat om (non-stop) series kijken! Sinds een aantal jaar volg ik echt té veel series, maar ze zijn allemaal zo leuk! Naast series als The Walking Dead, Game of Thrones en Fargo volg ik sinds vorig jaar ook Vikings. Echt een top serie als je het aan mij vraagt, dus vandaag deel ik graag deze serie-tip met jullie! Ik ben vandaag begonnen met kijken naar seizoen 3!

Waar de serie over gaat? Check deze trailer eerst even, dat geeft meteen een goed beeld:

Vikings

Vikings is een Iers-Canadese avonturenserie welke op 3 maart 2013 in première ging. De serie volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok, de grootste held in de tijd van de Vikingen, rond de 9e eeuw in Scandinavië. Ook zie je het verhaal rondom zijn vrouw en kinderen, terwijl hij koning wordt van de Vikingstam.

Serie tips Vikings. Source: http://www.funmole.com/De mannen van het Kattegat worden jaarlijks op rooftocht naar het oosten gestuurd door Earl, hun leider. Boer Ragnar heeft vele verhalen gehoord over de schatten die in het westen te vinden zijn en wil graag toch eens die kant op varen om dat met eigen ogen te zien. Van een reiziger ontvangt hij een zonnewijzer en -steen om op koers te blijven in open zee. Iets wat nieuw was in die tijd!

Earl verbiedt de reis echter en dus bouwt Ragnars vriend en scheepsbouwer Floki een Vikingschip voor hem. Met dat schip en wat vrienden vaart hij zijn avonturen en toekomst tegemoet.

Serie tips Vikings. Source: ww.empireonline.com. 196501-vikings-ragnar-lodbrokTravis Fimmel speelt de onwijs gave rol van Ragnar, welke hij heel erg goed vervuld. Andere belangrijke rollen zijn o.a. weggelegd voor Gustaf Skarsgard (Floki, de bouwer van het schip), Katheryn Winnick (Lagertha, Ragnar’s vrouw), Gabriel Byrne (Earl) en Nathan O’Toole (Bjorn Ironside, Ragnar’s zoon).

Serie tips Vikings. Source: http://www.history.com/shows/vikings . Vikings_Gallery_Ragnar_Rollo_FlokiSerie Tips Vikings. Source: http://www.fansshare.co.uk/ . Vikings-fimmel-winnick.Vikings is vanaf 15 december 2014 te zien bij de zender Fox. Op 19 februari 2015 startte seizoen 3 in Amerika. De serie is nog niet te zien op Netflix

Lijkt het je wat? 

Volg mij op Bloglovin, InstagramTwitter, Facebook en Youtube
Liefs,
Stephanie <3

1 Reactie

  1. quintyschoot
    2 maart 2015 / 21:47

    Het lijkt me een erg leuke serie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.