Fotodagboek #43 | Comic con, bruiloft, plasma doneren en Fluffy overleden

De afgelopen tijd heb ik weer genoeg meegemaakt. 21 februari plaatste ik mijn laatste fotodagboek, deze vindt je hier terug. Zo ging ik weer eens escapen, hadden we een bruiloft van goede vrienden van ons, ging ik weer naar een Comic Con (en dus op de foto’s met acteurs, yay!), overleed onze lieve hamster Fluffy (ook wel Otto genoemd door Harry) en bezocht ik met vrienden het concert van 30 Seconds to Mars. Kijk je mee?

Begin maart trouwden goede vrienden van ons, wat zagen ze er prachtig en gelukkig uit. Ondanks dat ik mij nooit echt opmaak, besloot ik dat voor die avond wel te doen. Onder andere rode lipstick: echt even wennen wel.. We hebben een erg gezellige avond gehad!

Ook gezellig veel met goede vriendin Annelise gekletst, hieronder een foto van ons op het toilet, haha.

Met deze leuke meiden op de foto, wat een gezellige avond! De foto van de bruid en bruidegom plaats ik i.v.m. privacy niet, maar geloof mij als ik zeg dat ze er prachtig uitzagen!

Op zaterdag 3 maart, een dag na de bruiloft (wat waren we moe, haha) gingen Ann en ik weer eens naar de comic con. Inmiddels bezoek ik standaard zo’n beetje iedere comic con in Nederland. Vorig jaar zijn Harry en ik zelfs naar Dortmund geweest en zouden we ook naar Brussel gaan, echter had de artiest waarvoor ik kwam afgezegd. Brussel staat dus nog op de lijst.

Ook ontmoette ik eindelijk Tony Stark, haha. Tony heeft zelfs een Instagram account, namelijk @youkno_whoiam.
Maar even serieus, wat een geweldige cosplay. Love it! 

Ook ontmoette ik Richard Harmon, hij speelt onder andere (John) Murphy in de hitserie The 100. Hij is in deze serie wel echt één van mijn favorieten, samen met Bob Morley (Bellamy Blake) en Marie Avgeropoulos (Ocatvia Blake).  Deze ‘broer en zus’ zou ik ook graag nog eens ontmoeten!

Niet alleen met Richard ging ik op de foto, ook met Manu Bennett. Hij speelt o.a. Slade Wilson in de hitserie Arrow en Azog in The Hobbit-trilogie. Echt zo’n leuke, gezellige man!

Ook leuk: op de pagina ‘Photo Ops‘ op mijn blog vindt je alle foto’s terug met acteurs en actrices die ik tot nu toe heb. Ik hoop dat er nog veel bij mogen komen, ik vind dit zo’n leuke hobby en het geld 100% waard.

Ook bezocht ik samen met vrienden, maar ook met een deel van het gezin twee escaperooms. Op de planning stonden de kamers ‘Granny’s Room’ van Breakout Room in Den Bosch en ‘The Hangover’ van Escape Room Rijswijk. Binnenkort meer over deze twee kamers, één ding kan ik alvast verklappen: ze waren beide heel tof!

Ons prachtige uitzicht! De camera van mijn telefoon is minder prachtig ;).

Ik ben toch weer begonnen aan The Witcher 3 (PS4). Momenteel speel ik de uitbreiding Hearts of Stone, wat een super toffe game is het toch ook. Zo’n gaaf verhaal, helemaal uitgedacht, alles. Mocht je van RPG’s houden, dan raad ik je echt The Witcher 3 aan. En anders Skyrim of Fallout 4, ook pareltjes.

Dordrecht Station, blijft mooi:

Maandagavond kijken we standaard naar de nieuwe afleveringen van The Walking Dead. De een-na-laatste was weer tof, de laatste vond ik wat minder interessant. Maar goed, fan sinds dag 1, dus we kijken gewoon stug door!

In het vorige fotodagboek vertelde ik al dat Fluffy oud werd. Ik merkte aan hem dat hij echt in de laatste fase was aangekomen. Dus: extra veel knuffelen in de avonduurtjes. Hij sliep zelfs bij mij, dat deed hij voorheen nooit. Hij heeft een heel vriendelijk karakter (nooit gebeten), maar knuffelen was hij niet zo van. Of maar eventjes.

Vanaf 2008 ben ik (bloed)donor. Onlangs heb ik besloten om plasma te gaan geven, omdat daar een tekort aan is, ik goed aan te prikken ben en je dan vaker kunt geven dan wanneer je bloeddonor bent. Nu ging mijn eerste plasmadonatie opzich prima, ware het niet dat mijn bloed net stroop was. Hierdoor duurde het een uur i.p.v. het gebruikelijke halve uurtje. Ik vond het zelf geen probleem, maar erg efficiënt is het niet. Ik kreeg de tip om de volgende keer vooraf meer te drinken, dus dat advies neem ik graag ter harte.

Het gaat echter wel weer een tijdje duren alvorens ik weer bloed ga geven daar ik binnenkort mijn tweede tattoo laat zetten (6 maand uitstel) en we 3 weken naar Indonesië gaan (1 maand uitstel). Dus in oktober sta ik dus weer paraat voor Sanquin.

Benieuwd naar het geven van bloed of plasma? Check dan de website van Sanquin.

Op 14 maart 208 om 20:39 overleed onze lieve Fluffy/Otto. Op 28 juli zou hij 3 jaar oud worden, een prachtige leeftijd voor een hamster. Fluffy kwam van Hamstery Haags Hopje vandaan, deze hamstery is helaas gestopt met fokken. Maar wat hebben we plezier gehad van dit lieve beestje. Dag Otto’tje!

Op dinsdagavond 20 maart was in de Ziggodome het concert van 30 Seconds to Mars. Jared Leto was mijn jeugdliefde, haha. Het was heel tof om ze eens live mee te mogen maken. En daarbij een hele gezellige avond gehad met Annelise, Timo en de broers en zussen van Ann.

Harry verraste me doordeweeks zomaar met een etentje bij De Beren in Dordrecht. Altijd lekker het eten daar!

En op 8 april gaan we onze nieuwe hammie ophalen: het kleine zwartje! De kleinste van het nest blijkbaar, nog schattiger haha. Ik wil hem ‘Groot’ gaan noemen, je weet wel, van The Avengers. Harry wil hem T’Challa noemen, je weet wel, van The Black Panther. We gaan hier denk ik niet uitkomen, dus het wordt weer zo’n situatie als bij Fluffy/Otto. Dan krijgt ‘ie gewoon twee namen, prima compromis haha :D.

Inmiddels ben ik ook bijna aangekomen bij de laatste 2 runs van mijn 13-weken schema van Runnersworld. Dit schema vond ik zelf echt perfect om 5 km te leren hardlopen. Ik zal, als ik de twee laatste runs heb voltooid, eens een review schrijven.
Naast bovenstaande momenten gingen we ook op baby/peuterbezoek bij een vriendin, tevens ex-collega en bij mijn schoonzus. Foto’s zal ik uit privacy overwegingen niet plaatsen. Maar alle liefde voor deze kleintjes en hun ouders!

Rust zacht, Daisy.

Tot slot het belangrijkste van afgelopen tijd: de kracht en vooral de liefde die Daisy en Nikki toonden en wat dat met mij en vele, vele anderen heeft gedaan. Daisy had een zeldzame vorm van kanker; myoepitheliaal carcinoom. Helaas is zij daar onlangs aan overleden. Echt, haat aan kanker. Zoals Daisy en Nikki zouden zeggen: #fakjoekanker. Zo mee eens.

Van Daisy, maar ook zeker van Nikki, heb ik geleerd dat het belangrijk is om iedere dag weer te genieten en dankbaar te zijn voor dat wat je wél hebt. Niet boos of teleurgesteld te zijn om dat wat je níet hebt. Het is zonde van de tijd om daarmee bezig te zijn. Dus voor Daisy ga ik mijn best doen meer te genieten, minder boos of chagrijnig te zijn, zo lief mogelijk te zijn voor de ander en gewoon blij te zijn dat ik nog leef.

Lieve Daisy, bedankt voor de onwijze indruk die je bij een ieder hebt achtergelaten. En Nikki, familie en vrienden: onwijs veel sterkte met het verlies van deze mooie, lieve flamingo princess.

Wat is het mooiste dat jij van iemand hebt geleerd?

Veel liefs, Stephanie <3

Volg je mij al? BloglovinInstagramTwitter & Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.