My life in pictures 44

Hardloopwedstrijd Zoomer Wantijrun 5km

My life in pictures: scroll verder om te zien wat ik de afgelopen tijd allemaal heb meegemaakt.

Vaderdag cadeau

Morning! Op 16 juni kwamen wij helemaal gesloopt aan op Amsterdam Schiphol. De dag erna gingen we, met jetlag en al, naar mijn vader voor Vaderdag. Hij was heel blij met z’n mok en wij met de taart :).

De laatste tijd wandel ik veel; Dordrecht is ook zo mooi!

Hoe stoppen met nagelbijten? Gebruik Raylex

Eind juni besloot ik te stoppen met nagelbijten, geïnspireerd door een meisje dat ik volg op IG. Ik wist al meteen dat ik niet ‘zomaar’ zou kunnen stoppen daar ik al jaaaaren nagels bijt. Ik heb daarom heel Google afgezocht om nog één poging te doen. Uiteindelijk kwam ik uit bij Raylex anti-nagelbijt! Zij hebben een app genaamd ‘Raylex®’ waarin je netjes bij kan houden wanneer je wel/niet aan je nagels gebeten hebt. Ook krijg je iedere X aantal dagen een ‘vingerhoedje-beloning’, zo leuk! Ook krijg je iedere dag tips en vieze weetjes, erg motiverend haha. Vooralsnog heb ik niet meer op mijn nagels gebeten, wel breken ze helaas snel af daar ze natuurlijk vrij broos zijn geworden na al die jaren. Ik ga dit zeker volhouden nu!

Hieronder de anti-nagelbijt pen die ik uiteindelijk aangeschaft heb:

Verloofd Indonesië, verlovingscadeautje

Oké even een uitleg! Harry en ik zijn sinds de zomer van 2008 bij elkaar. Op 1 juli 2012 zijn wij eens verloofd in Australië, dat leek ons toen wel leuk. Echt heel serieus, qua ringen e.d., was het niet. Deze zomer waren we 10 jaar samen en we willen graag over 1 à 2 jaar toch wel eens gaan trouwen. Ik was dan ook onwijs blij toen Harry mij op 13 juni op onze droomvakantie in Indonesië (Nusa Lembongan om precies te zijn) ten huwelijk vroeg. En nu écht! Ik mocht die avond 2 sec. een dummy-ring omdoen, want Harry wist niet mijn exacte maat. Inmiddels hebben wij de echte ring opgehaald en ik vind hem echt prachtig! Van mijn ouders kregen we bij thuiskomst een lief kaartje, een bos bloemen en een hoop chocolade om het te vieren.

Hardloopwedstrijd Zoomer Wantijrun Dordrecht 4 juli 2018Het afgelopen half jaar heb ik flink getraind om de 5km te kunnen rennen, tot aan onze vakantie is dat mij steeds maar niet gelukt. Uiteindelijk heb ik op woensdagavond 4 juli samen met Harry en Annelise toch de 5km gerend tijdens de Zoomer Wantijrun in Dordrecht! Van Harry en mij was dit onze eerste wedstrijd, voor Ann haar tweede! Al met al een hele ervaring. Ik zal hier zeker nog een blogje over schrijven!

Onze tijden:

  • Harry: 28:11. Hij was nummer 83 van 168 mannen & 105 van 371 over-all.
  • Annelise: 37:02. Zij was nummer 154 van 201 vrouwen & 318 van 371 over-all.
  • Stephanie: 38:05. Ik was nummer 165 van 201 vrouwen & 329 van 371 over-all.

Restaurant A15 Dordrecht en taart op het werk

Een tijdje terug nam ik Harry mee uit eten, zomaar. Ik besloot te reserveren bij Restaurant A15 in Dordrecht, voorheen heette dit restaurant Lizz Wereldkeuken. Die laatste vond ik maar slecht georganiseerd, maar dit nieuwe restaurant is echt TOP. Chapeau! Ook op het werk veel lekkers ;). Dank Solera!

Safari Zone Pokemon event Dortmund

Op 1 juli gingen we met mijn broertje en een vriend van Harry op weg richting Dortmund. Daar werd namelijk vanuit Niantic het Pokemon GO Safari Zone Event georganiseerd. We hebben die dag wel 23km gewandeld en heerlijk in de zon gerelaxt en ijsjes gegeten. Was een gezellig dagje weg!

Uitzicht wonen in Dordrecht en Dordrecht PARKIES Wantij

Linksboven: het uitzicht vanuit ons trappenhuis. Linksonder: de woonkamer anders ingericht. Rechtsboven: het uitzicht vanaf ons dakterras. Rechtsonder: Wantij PALM PARKIES met Bo Saris (Boris van Idols).

Fotoshoot Fenga Fotografie, strikjes voor de honden, IKEA Detolf

Omdat mijn ouders 30 jaar getrouwd waren hebben mijn broertje en ik een fotoshoot geregeld bij Fenga Fotografie! Ook de hondjes moesten op de foto, dus ik kocht schattige strikjes bij Funky-Dogs (haha was zo cute!). Linksonder zie je de nieuwe hamsterkooi voor Nova(sol). Dit is de DETOLF Vitrinekast van IKEA en deze kostte maar €49.95! Daarnaast heb ik nog een bestelling gedaan van zo’n €120 bij dierenwinkel Wesdijk in Barendrecht. Aankomende zaterdag kan ik bij mijn ouders de bezorgde spulletjes ophalen, zoveel zin in! Daarna kan ik de kooi voor Nova gaan inrichten. Oh mijn vader en broertje hebben het deksel gemaakt, zo onwijs blij mee! De kooi waar ze nu in woont is ongeveer 75x45x50 en de nieuwe kooi is 163x43x37. Een stuk beter dus!

Vandaag en vrijdag nog werken en dan WEEKEND! Zaterdag gaan we dus de nieuwe hamsterspulletjes ophalen bij mijn ouders en daarna naar de verjaardag van Annelise. Zondag hebben we nog geen plannen, maar waarschijnlijk eens lekker picknicken of zwemmen! Wat zijn jouw plannen met dit warme weer?

Veel liefs, Stephanie <3

Dit artikel bevat affiliate links. Wat dit betekent lees je hier.

1 Reactie

  1. 5 augustus 2018 / 00:03

    Leuke foto’s. En wat een gave stoel hebben jullie! Dat ei-vormige ding zeg maar. Lijkt me echt heel relaxed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.