Blog | Grappige en gekke zoekmachine-termen #1

XNB Notebooks Tablet KillerIn mijn statistieken kom ik soms interessante, soms leuke en soms hele gekke zoekmachine-termen tegen. Mijn inspiratie voor dit artikel ontstond tijdens het lezen van dit artikel op de blog van Astrid. Vandaag zal ik de leukste met jullie delen!

‘Escape room rotterdam’
Voordat escaperooms echt bekend waren, heb ik Escape010 bezocht met een groepje vrienden. Sindsdien wordt dat artikel vaak gelezen en binnenkort zal ik wederom vier escaperooms bezoeken!

‘Gistpuistjes’ 
In april 2014 stopte ik met de Minerva anticonceptiepil, omdat deze niet meer leverbaar bleek te zijn. Ik slikte hem al jaren tegen mijn aanhoudende, vrij heftige acne en was als de dood dat deze terug zou komen. Helaas was dat ook het geval en ik deelde mijn verhaal in dit artikel. Ik zal binnenkort eens een update plaatsen van mijn huid!

‘Wanneer is boesboes begonnen’
Ik heb werkelijk waar geen idee?

‘3T ontmoeten/ 3t blog den bosch’
Van zoekwoorden rondom de boyband 3T word ik altijd erg blij, haha. Zelf ben ik groot fan van Michael Jackson, maar ook zeker van 3T en The Jacksons. Ik ontmoette 3T in 2014, maar ook dit jaar. Ik ontmoette ze in 2014 bij Back to the 90’s in Rotterdam, maar ook dit jaar bij de Q-Music Foute Party in Den Bosch.

‘Kleine pups spanje’
Ik schrijf mijn scriptie o.a. over het risico van het meebrengen van dieren vanuit het buitenland; niet aan te raden i.v.m. het risico op zoönoses en andere ziekten. Wil je het tóch doen, zoek dan een organisatie die het hele proces goed verzorgd, zoals Dog Adoptions Nederland.

‘Dutch Ink Vlaardingen/ Tattoo teksten’
Begin dit jaar heb ik mijn allereerste tattoo laten zetten en ik vertelde de betekenis ervan uitgebreid op mijn blog. Waarom ik een Michael Jackson tattoo heb laten zetten vertel ik hier.

‘www.stefanievandrunen.nl’
Bijna 🙂

‘Hoe is stephanie van last toen nu’
Uhh wat? Was ik toen lastig en nu nog? Of had je last van mij? Of misschien last van ene Stephanie van Last? Snap er niets van..

‘Prijsvragen/ Hoe weet ik of ik iets heb gewonnen bij prijsvraag’
Een tijdje terug vertelde ik jullie over één van mijn hobby’s: het invullen van prijsvragen. De artikelen werden besproken op het EGF en daar ontstond een (interessante) discussie. De ene persoon vind het misschien maar raar, de ander wil er juist over horen en vind het erg interessant. Over het algemeen krijg ik er juist hele leuke reacties op en geef ik mensen graag tips.

‘Eendjes voeren drunen’
‘Ik ga er wel vanuit dat er eenden zijn in Drunen, dus deze zul je vast ook kunnen voeren…’

‘Jezelf straffen door leuke dingen te verbieden’
Dan zou het weleens kunnen zijn dat je je bevindt in de modus van de bestraffende ouder. Ik schreef daar eens een therapeutisch artikel over, want over deze vervelende modus heb ik veel geleerd op therapie.

En dat was ‘m voor nu wel weer :). Zal over een tijdje nog wat zoekmachine-termen delen met jullie! Bovenaan dit artikel zien jullie trouwens mijn nieuwe tabletkiller die ik een tijdje geleden heb gewonnen bij XNB Notebooks. Inmiddels heb ik hem uitgebreid getest en regelmatig gebruikt, zodat ik hem goed kan reviewen op mijn blog.

Wat is het gekste of leukste zoekwoord in jullie statistieken?

Veel liefs, Stephanie <3
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook | Youtube

6 Reacties

 1. 16 september 2015 / 20:00

  Altijd leuk om te lezen! Ik heb niet echt een gekke of aparte zoekterm tot nu toe. Maar zeg nooit nooit 😛

 2. 16 september 2015 / 21:51

  Ik moet soms ook best lachen om de zoekopdrachten waarmee mensen op mijn blog terecht komen, al komen er op de één of andere manier echt belachelijk veel mensen via zoekopdrachten die gaan over zilvershampoo en ‘geel haar’.
  Estrella onlangs geplaatst…Eerste hulp bij haar-ongelukjesMy Profile

 3. 16 september 2015 / 22:37

  Wat mensen allemaal niet zoeken he. De grappigste schrijf ik ook altijd op 🙂
  Saar onlangs geplaatst…All Day ZeikenMy Profile

 4. 7 november 2017 / 11:11

  Haha leuke lijst. Heb je het ook al voor dit jaar gecheckt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.