Update 2018 | Samenwonen, diploma, nieuwe baan & droomreis

19 oktober 2015 plaatste ik voor het laatst een artikel online, wat een tijd geleden! Zo voelt het echter niet, ik zou het ook geloven als het pas een jaar geleden zou zijn. Wat heeft zich allemaal afgespeeld in de tussentijd en waar ben ik nu druk mee?

Samenwonen
In juni 2015 schreef ik nog op mijn blog dat ik zou verhuizen van Barneveld naar Dordrecht. Dat is destijds ook gebeurd. Niet veel later besloten Harry en ik te gaan samenwonen en dit geschiedde in juli 2016. Hier wonen we nu nog steeds in een toffe industriële loft. Wel zijn we langzaamaan verder aan het kijken voor een grotere (huur)woning in Dordrecht. Het liefst zouden we begin 2019 willen verhuizen, maar wie weet hoe het gaat lopen!?Nieuwe baan
In september 2015 ben ik gaan werken voor een softwarebedrijf dat software ontwikkelt voor de zorg. Daar heb ik altijd met veel plezier gewerkt totdat ik besloot dat ik graag wilde switchen van baan. Op 31 mei 2017 had ik daar mijn laatste werkdag en werkte ik vervolgens een maandje bij een grote zorgverzekeraar. Dat werk viel enorm tegen en bleek niets voor mij te zijn. Ik besloot wederom in het diepe te springen en stopte nog in mijn proefmaand met deze functie. Al gauw kwam ik een toffe vacature tegen en kon ik halverwege juli starten in Breda bij een softwarebedrijf.

Inmiddels werk ik hier bijna 7 maanden en ondanks dat ik iedere dag 2 uur reis met het openbaar vervoer, heb ik het er enorm naar mijn zin!

Diploma
Tussen het werken en solliciteren door was ik druk bezig met het schrijven van mijn scriptie. Hier was ik al veel te lang mee bezig en eindelijk vond ik dan toch de moed om deze af te ronden. Op 13 juni kreeg ik het goede nieuws dat ik mijn scriptie had gehaald met een 8. Ik ben in mijn leven nog nooit zo blij geweest geloof ik, haha! Binnenkort zal ik een artikel publiceren wat hiermee te maken heeft.

Vakantie naar Spanje
Afgelopen oktober ben ik een weekje met mijn moeder naar Fuengirola in Spanje geweest. Voor mijn moeder was een vakantie alweer veel te lang geleden (2011). Ik zou eerst alleen gaan, maar ik gunde mijn moeder ook een vakantie. Blij verrast was ik toen ze graag meewilde. We hebben een hele fijne, zonnige vakantie gehad. En ik vind het sowieso heel belangrijk om tijd door te brengen met mijn familie, zo waardevol!Zomervakantie 2018
Ik schreef er op mijn blog al vaker over, maar dit jaar gaat het toch eindelijk gebeuren. Eind mei vertrekken wij voor 3 weken naar Indonesië, onze droomreis! We vliegen op Jakarta en vanuit daar trekken we langzaamaan vanuit west-Java naar oost-Java. Daar steken we over naar Bali en uiteindelijk eindigen we op het paradijselijke eiland Nusa Lembongan. Vanaf Bali vliegen we dan weer terug naar Jakarta en uiteindelijk naar Amsterdam.

We zouden de reis eerst boeken via een reisbureau, maar de prijzen bleken belachelijk hoog te zijn. Daarom besloten om de reis zelf helemaal te regelen. Inmiddels hebben we bijna alles geregeld, op een paar hotels na. We kunnen echt niet wachten!

Sporten
Door de depressie die ik gehad heb ben ik flink wat kilo’s aangekomen, zo’n 10 in totaal. Inmiddels ben ik druk begonnen met sporten en was er 2,5 kilo af. De laatste tijd ben ik echter weer wat aangekomen en hang ik nu op -1,8 kilo. Momenteel wissel ik hardlopen af met zwemmen. Daarbij heb ik nog een abonnement op de sportschool, maar iets weerhoud mij ervan om te gaan. De stap is te groot denk ik, dus deze heb ik laten stopzetten per 1 april. Het zou mooi zijn als het me lukt om dit jaar nog 8 kilo af te vallen.. maar we’ll see. Stap voor stap.

Tatoeage
Begin 2015 heb ik mijn eerste tatoeage laten zetten, één van Michael Jackson, mijn idool. Aankomend weekend heb ik een afspraak staan voor een tweede tattoo. Deze is voor mij wellicht nóg specialer..

I’ll keep you posted!

Veel liefs, Stephanie <3
Volg je mij al? Bloglovin, InstagramTwitterFacebook

2 Reacties

  1. 13 februari 2018 / 10:54

    Jeetje, zo lang geleden dat je inderdaad iets geschreven hebt hier! Maar ik volg je ook op Instagram, dus volgens mij zie ik je daar regelmatig voorbijkomen haha.
    Super gaaf die reis die je gaat maken!

  2. 20 februari 2018 / 12:53

    Leuk dat je weer aan ‘t bloggen bent geslagen! Had je al gemist, dacht eigenlijk dat je gestopt was. Mooi zo’n terugblik. De plek waar jullie samenwonen, is dat niet hetzelfde gebouw waar eerst iets van de post zat? Ik kom zelf niet vaak meer in Dordrecht, eerst nog weleens om te shoppen maar aangezien het winkel-aanbod in Gorkum aardig aantrekt en ook zo’n beetje alles online te vinden is, is dat niet meer zo ‘nodig’. Ben wel heel benieuwd naar je nieuwe tattoo, die van MJ vind ik ook heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.